Warning: Creating default object from empty value in /home/paulgsm/public_html/wp-content/themes/headlines/functions/admin-hooks.php on line 160

Activare BMW Live (vreme, stiri, google, street view) si Internet pt navigatiile CIC/NBT

Activare BMW Live si Internet pt navigatiile CIC, Champ2 (navigatie cu ecran mic) si NBT incorporate in masinile BMW. Dupa activarea serviciului BMW Live puteti vedea prognoza meteo si un flux sau mai multe de stiri. Fluxul il setati din pagina BMW (unde va creati un cont) sau introduceti direct in idrive adresa unui flux de stiri. In fotografiile de mai jos veti observa ca am ales adresa feed ului de stiri al televiziunii Realitatea TV.  Masina are acces la internet folosind telefonul mobil legat prin Bluetooth la masina (functia Bluetooth tethering trebuie sa fie activa pe telefon).
In afara de vreme si stiri mai puteti utiliza: Google Street View, Panoramio, Google Search si cateva aplicatii: Wiki local, Yelp, etc.
Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.

Daca alegeti un flux de stiri in engleza, unitatea multimedia va putea sa va citeasca o stire folosind aceeasi voce utilzata de masina pentru indicatiile vocale ale navigatiei !

BMW_live

BMW_live6

BMW_live5

BMW_live8

BMW_live7

FullSizeRender_1

FullSizeRender_2

FullSizeRender

image

image

image

image

image

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email
shared on wplocker.com